Smartlog v3 » Nødblog » 'Muhammed voldtog seks årig pige' - i fængsel med dig...
Opret egen blog | Næste blog »

Nødblog

Uriasposten midlertidigt lammet af spam...

'Muhammed voldtog seks årig pige' - i fængsel med dig...

7. Feb 2006 11:00, Uriasposten

En stor del af landets meningsdannere mener den igangværende konflikt mellem Danmark og det meste af Mellemøsten skal løses med et kompromis. Men hvis ytringsfriheden ikke må bruges til at fornærme religionerne, hvorfor må man så fornærme staten, regeringen, hvorfor så ikke gøre ikke-konstruktive synspunkter ulovlige... eller fængsle folk som ikke godtager gældende dogmer.

Fra Kristeligt Dagblad den 21. juni 2001, om Pakistans blasfemilove.

"Præcise statistikker over kriminalitet prioriteres lavt i Pakistan, så man ved ikke nøjagtigt, hvor mange der sidder i fængsel tiltalt for blasfemi, men der er tale om adskillige.

En af de fængslede er Pervaiz Masih, der er kristen. Han oprettede for 15 år siden en skole i landsbyen Chelay Kay, der ligger i nærheden af byen Sialkot nord for Lahore. Den har omkring 300 elever og ti lærere - de fleste muslimer, da skolen er for både kristne og muslimer.

For et par år siden startede hans muslimske nabo, den 60-årige Muhammad Ibrahim, en privat skole, som ligger blot to km fra Pervaiz' skole. Det huede ham ikke, at næsten alle børn fra Chelay Key og omliggende landsbyer søgte til Pervaiz' skole. Det førte til forskellige angreb på Pervaiz, bl.a. blev han udsat for et drabsforsøg.

I dette forår blev der til politiet indgivet en klage over ham. Nogle muslimer, der havde modtaget privat undervisning i Koranen af Pervaiz, anklagede ham for at have fortalt dem, at profeten Muhammed havde voldtaget en seks år gammel pige, og at han kunne bevise det gennem Sahie Bukhari's bog (en samling af hadith, dvs. overleveringer om Muhammed).

Da Muhammad Ibrahim hørte om det, insisterede han på, at Pervaiz skulle sættes under tiltale for blasfemi. Han og 50 andre muslimer fra Chelay Kay og en anden landsby ledsagede de ovennævnte klagere til den centrale politistation i Daska og forlangte anklagen for blasfemi registreret, samt at Pervaiz skulle straffes strengt for at have begået synd mod »Den Hellige Profet«.

Modtageren af klagerne søgte juridisk vejledning hos sin overordnede i Sialkot, og sagen mod Pervaiz blev den 1. april protokolleret under sektion 295-C i straffeloven. Om aftenen tog politiet hen til Pervaiz, ransagede hans hjem, arresterede ham og sendte ham til distriktsfængslet i Sialkot.

En menneskerettighedsorganisation (CLAAS Family), fra hvem ovenstående oplysninger stammer, fortæller, at hans familie ikke har fået tilladelse til at møde ham, og at de forståeligt nok er meget bekymrede for hans sikkerhed.

Pervaiz sidder i dag fortsat fængslet."

Kommentarer

  1. Peter Krogsten
    9. Feb 2006 10:20
    1

    Ak ja. Sandheden er ilde hørt og her demonstreres for fulde gardiner det islamiske hykleri.

Tags

Arkiv

Relaterede

Seneste