Smartlog v3 » Nødblog » Imamer viste foto fra fransk grise-imitations-event (?!?)
Opret egen blog | Næste blog »

Nødblog

Uriasposten midlertidigt lammet af spam...

Imamer viste foto fra fransk grise-imitations-event (?!?)

7. Feb 2006 12:33, Uriasposten

"I følge Jyllands-Posten skal Abu Bashar nemlig have vist falske billeder af JPs profettegninger i et tv-indslag på BBC. Billeder af imamen med grisetryne og griseører."

Kommentarer

 1. One more thin gypsy thief
  7. Feb 2006 13:00
  1

  Nå, det er her, du gemmer dig [Lars Hvidberg ledte mig på den sande vej...]

  Methinks det ligner mere noget fra Monrad & Rislund...

  - De har faktisk en ganske interessant sketch - ud over Jesus & Jens Vejmand, om nogle islamedanere og deres hellige bog, Varanen. - Så vidt jeg husker noget om nogle halal-slagtede kyllinger, der fører til demonstrationer og optøjer foran Superbrugsen i Pladderballe...

  LC

 2. One more thin gypsy thief
  7. Feb 2006 13:32
  2

  Vil så lige også bekræfte det gamle dictum, at ytringsfriheden kan være en pestilens; men at alternativet er værre:

  "Men hvis det er sex du vil ha' (af din mand), så lad mig foreslå dig, at du tager udgangspunkt i udvalgte dele af d'herrers produktion:

  - Forær ham eventuelt et ombygget plasticlokomotiv fra Total Petroleum International Plastic Developments, og få ham til at afprøve alle apparatets funktioner (husk krillerbasser - skal købes separat).

  - Fortæl ham, at du har skiftet navn til Barmhjertige Britta, og at du gerne vil vide, hvor mange gange han kan markere i smørret.
  - Bed ham demonstrere hvorledes jomfruolie og vaginaspray anvendes. Og tilbyd i den forbindelse dig selv i rollen som Vagn.

  - I sangen MARK OG ENGE fra pladen Øl Er Gud, synger Leo Lummerkrog bl.a.:
  "Jeg vil dufte til din rose - suge saften ud
  Jeg vil bade i din mose - gøre dig til min brud."
  Bed din mand om at 'oversætte' til almindeligt dansk, og lad ham endelig tage den efterfølgende linie med - og grib så chancen!"

  Death to all non-Atheists!

 3. G. Christiansen
  7. Feb 2006 15:40
  3

  Monrad & Rislund kalder i øvrigt profeten for "Mufkatar den Udkogte".

 4. Mike
  8. Feb 2006 00:48
  4

  Se desuden også følgende link, som nævner, at karrikaturerne blev bragt allerede d. 17. oktober uden nævneværdig opstandelse:

  <a href="http://freedomforegyptians.blogspot.com/2006/02/cartoons-were-published-five-months.html" rel="nofollow">http://freedomforegyptians.blogspot.com/2006/02/cartoons-were-published-five-months.html</a>

 5. One more thin gypsy thief
  8. Feb 2006 02:26
  5

  Mike---> Det tager jo også lang tid at organisere spontane protester... Den syriske økonomi er brudt sammen; selv militæret mangler olie og vedligeholdelse, så det har nok været svært at finde busser til de par tusinde slum-beboere, man plejer at køre ind til centrum for at demonstrere mod Israel, USA osv. (og nu også lille Danmark).

  Spontane demonstrationer i en politistat som Syrien?! Yeah, right... Mindst 10% af befolkningen er direkte ansat af sikkerhedsministeriet (Muhabarat) som agenter og angivere.

  Anyone remember, da Det Muslimske Broderskab forsøgte et oprør mod Assad-regimet i 82? Man jævnede deres tilholdssteder med jorden med tungt artilleri og pumpede giftgas ned i kloakkerne. Alene i byen Hama anslås 20.000 (heraf mange uskyldige civile) at være blevet dræbt. Så ikke megen bolsje-pædagogik dér. Sidste år blev ca. 500 kurdere også massakreret i det NØ-lige Syrien efter en fodboldkamp.

  Men selvfølgelig, der skulle også lidt imam-propaganda fra Labanen til. Endelig har det vaklende styre brug for at stive sig af med en fælles ydre fjende, der kan virke som sikkerhedsventil i et socialt ustabilt samfund. Og hvad Libanon angår, så var det jo i høj grad de lokale "perkere" (=illegale, forhutlede, gæstearbejder fra Syrien), der fik deres frustrationer ud - sikkert ansporet af den syriske efterretningstjeneste).

Tags

Arkiv

Relaterede

Seneste