Smartlog v3 » Nødblog » Islamistisk vold og trusler bærer frugt... rådden frugt
Opret egen blog | Næste blog »

Nødblog

Uriasposten midlertidigt lammet af spam...

Islamistisk vold og trusler bærer frugt... rådden frugt

9. Feb 2006 00:24, Uriasposten

For nogle uger siden accepterede Google at Kina fik kontrol over den kinesiske variant af Google's kinesiske søgemaskine, og nu skal man forulempes af en hatespeech-disclaimer på den islamkritiske blogger-baserede blog The Study of Revenge.

<p align="center"><img border="1" src="http://www.uriasposten.net/images/2006-GoogleDisclaimer.gif" width="550" height="276"></p>

I Daily Telegraph er der nyt om EUs syn på menneskerettigheder, og minsanten om ikke Franco Frattini er begyndt at lyde som en gennemsnitlig imam. [via Steen]

"Franco Frattini, the European Union commissioner for justice, freedom and security, revealed the idea for a code of conduct in an interview with The Daily Telegraph. Mr Frattini, a former Italian foreign minister, said the EU faced the "very real problem" of trying to reconcile "two fundamental freedoms, the freedom of expression and the freedom of religion"."

Islamistisk foragt for ytringsfriheden fremmer ikke integrationen, og aviser som Information og Politiken prøver hver anden dag med modspin. Louise Frevert videresendte en ukonstruktiv sms, og fik turen, og ligenu er det Pia Kjærsgaard ugebrev som harmer de selvretfærdige.

Pia Kjærsgaards forbrydelse refereres med følgende citater i gårsdagens Information:

• Det er nu, tiden er inde til at samles. Det er nu, vi skal rykke sammen om Nationen, forsvare de værdier, der er vores og passe på Danmark og hinanden.

• Danmark har fået sat pistolen for panden. Fjender udefra - og endnu værre: Fjender indefra - vil tvinge os til at falde på knæ og afsværge os de rettigheder, som generation efter generation før os har kæmpet for og i nogle tilfælde har givet livet for.

• Det handler jo ikke om 12 sjove tegninger af en profet, der hedder Muhammed! Det handler om, at nogle indvandrede, ekstreme tolkere af islam vil bestemme, hvad vi skal og ikke skal i Danmark.

• Vi kunne måske leve med, at aviser lader være med at tegne Muhammed, kan man fristes til at tænke. Men hvad bliver det næste? Og det næste? Trusler og terror og infam tankegang må vi aldrig nogensinde bøje os for.

• Alle herboende muslimer, deres imamer og talsmænd og alle mulige muslimske landes ledere har bare at respektere, at jeg ikke tror på hverken deres hellige bog eller deres profet.

Hvad der er problematisk i ovenstående fatter jeg ikke, og oprindeligt troede jeg faktisk det var overskriften "Frø af ugræs" der var problemet (selvom eks. Carsten Jensen bruger samme analogi om DF).

Nuvel, udover oppositionen har Information indhentet ekspertkommentar fra Jørgen Bæk Simonsen, en mand der i sin seneste bog bruger et helt kapitel på at håne selvsamme parti.

"Mellemøstekspert Jørgen Bæk Simonsen, der er lektor og på Carsten Niebuhr-instituttet på Københavns Universitet, er ikke overrasket over retorikken i Pia Kjærsgaards nyhedsbrev:

"Sådan som jeg ser det, så profilerer Dansk Folkeparti sig i øjeblikket på sagen. Jeg tror, at konklusionen er meget klar. Det er simpelthen ikke gået op for Pia Kjærsgaard, at verden hænger sammen, og det betyder, at hendes egen trodsighed kan blive gjort til genstand for andres trodsighed. Hun kan med sådanne ytringer være med til at opildne mere, end hun kan være med til at løse konflikten."

Bæk Simonsen er en mester i det jeg kalder konsekvens-tænkning. Når koranskoler prædiker had mod Danmark, så er det en konsekvens af familiesammenføringerne, hvad igen er en konsekvens af globaliseringen, noget Danmark skal acceptere, og som det fremgår af ovenstående citat - så er det hele også en reaktion på manglende dansk accept af den konsekvens vi ikke kan gøre noget ved.

Jov, Dansk Folkeparti pisker virkelig en stemning op, i modsætning til Information der på yderst anstændig vis illustrerer hvorledes korset i det danske flag nu er et hagekors - billedteksten er naturligvis oversat til engelsk.

For underholdningens skyld så lad mig lige vise ordlyden af (endnu) en underskriftindsamling imod Dansk Folkeparti, denne her startet af Junibevægelsens Trine Pertou Mach. Når borgerlige er imod et parti, så stemmer de ikke på dem. Når venstrefløjen er imod et parti, så stemmer de ikke på dem og klynker over tonen.

Kære venner

Hermed en opfordring til at støtte kampagnen for et ordentligt, anstændigt og tolerant Danmark. Linket her er til dagens ugebrev fra Pia Kjærsgaard, og vi håber, du vil være medunderskriver på et åbent brev til statsministeren.

Brevet vil blive sendt til ham direkte og samtidig med en pressemeddelelse med samme tekstindhold torsdag morgen, så skynd jer at formidle videre!

Alle der ønsker at være medunderskrivere, bedes sende deres bekræftelse per mail til
xxxxx@mail.dk med navn, adresse og emailadresse. Send endelig opfordringen videre!

I håb om et bedre samfund og en bedre verden,

Mange hilsner
Trine

Herfra set er loonistisk kritik at betragte som sundhedstegn. Hellere høre på hende klynken, end trampes ned af hendes af hendes Doc Martens på vejen mod denne uges utopi...

Kommentarer

 1. Søren
  9. Feb 2006 16:01
  1

  Hej er uriasposten.net nede igen??

  Så kan i se hvad rettidigt omhu kan blive til

  <a href="http://www.orsm.net/php/showmemore.php?count=1&folder=../fem/2006/maersk/images" rel="nofollow">http://www.orsm.net/php/showmemore.php?count=1&folder=../fem/2006/maersk/images</a>

 2. gysse
  5. Jul 2006 20:37
  2

  Hov, du må have fået en med slettet mailadresse. Den rigtige mail hvis man vil følge opfordringen er:

  trinepm@mail.dk

  mvh
  Lars

  PS: Jeg vil også meget hellere lytte til din klynken, end trampes ned af dine af dine lange sorte støvler på vejen mod denne uges utopi.

Links til dette indlæg

 1. http://www.google.cn/search?q=www.orsm.net&complete=1&hl=... ( 7. May 2007)
 2. http://www.eniro.dk/query?hpp=&ax=&what=web_local&search_... ( 7. May 2007)

Tags

Arkiv

Relaterede

Seneste