Smartlog v3 » Nødblog » Oikofober melder Jyllandsposten til politiet for... øhh
Opret egen blog | Næste blog »

Nødblog

Uriasposten midlertidigt lammet af spam...

Oikofober melder Jyllandsposten til politiet for... øhh

8. Feb 2006 00:26, Uriasposten

Mens P1 graver logikhæmmede akademikere frem fra overdrevet, i kampen imod ytringsfriheden, så har en ældre århusianer ved navn Jørgen Hansen netop meldt avisen til politiet for landsskadelig virksomhed. I dagens BT kan man læse at en Ny dansk forening vil have Jyllands-Posten straffet, og det hele er jo egentligt nok en naturlig følgevirkning af det bedre borgerskabs kulturelle selvhad manifesteret i kindkyssen med den dogmatiserede intolerance.

Islamiske ledere i Europa går ind for 'menneskerettigheder og tolerance' fortalte halalforskeren Jytte Klausen på P1, og selvom det lyder lidt som 2 + 2 = 5 i mine ører, så står der altid en hær af velmenende idealister klar til kamp for en fred der reelt er et nederlag.

PS: Uffe Ellemann-Jensen vil have Carsten Juste skal sige op. Magtens arrogance nu uden magt - jeg kunne heller ikke fordrage ham i 80'erne.

Kommentarer

 1. Niels Juel
  8. Feb 2006 13:02
  1

  "Når man tager så alvorligt fejl, må man gå", siger Uffe Ellemann som motivering for sit synspunkt.
  Ved afstemningen om Maastricht traktaten i sin tid hed den danske udenrigsminister Uffe Ellemann. Han forsikrede med velkendt skråsikkerhed, at dfanskerne ville stemme et stort ja til traktaten. Det gik som bekendt modsat. Jeg mindes ikke, at den danske udenrigsminister i den anledning tog sit tøj og gik.

 2. Peter Krogsten
  9. Feb 2006 10:17
  2

  Jeg sad i min bil og hørte Fru Klausens udredninger der afslørede en noget speciel form for logik. Det er vi efterhånden vant til fra akademiske kredse.
  Hun havde også en noget særegen opfattelse af det danske statsborgerskab, bl.a. at der vor forskellige rettigheder tilknytte et opnået ved lov, og et opnået ved fødslen. Intervieweren lod hende slippe afsted med det.

  Er der nogen der kender hendes mailadresse eller hvilket universitet hun er på i USA, for jeg da gerne spørge hende direkte. Så kan hun også udrede lidt om hvordan vores situation hænger sammen med USA's i 1960'erne.

Tags

Arkiv

Relaterede

Seneste